SBS Riedam

Vlissingen

Nummer één op Walcheren!

Je auto APK klaar laten maken?

Als u een auto in uw bezit heeft, is het belangrijk om te weten of en wanneer deze APK gekeurd moet zijn. Als uw auto APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder een geldige APK. Doet u dat wel, dan krijgt u daarvoor een boete van de RDW of de politie. Als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geldt uit. Daarom is het voor u heel belangrijk om uw auto tijdig te laten keuren.

Hiervoor staan wij natuurlijk voor u klaar, als wij u auto keuren zullen wij u altijd op de hoogte houden van de eventuele kosten die gemaakt moeten worden aan uw auto om hem weer APK klaar te kunnen maken. Zodat u nooit voor verassingen komt te staan als u de auto weer op komt halen. Daarnaast zullen wij u altijd adviseren in diverse mogelijkheden. Let er wel op APK is GEEN onderhoud, dat wil zeggen dat er een heleboel dingen niet gecontroleerd hoeven te worden bij een APK keuring die eigenlijk wel van belang zijn om uw auto in goede conditie te houden.

apk

Benieuwd of je binnenkort jouw auto moet laten keuren?

Op zoek naar een autogarage in Vlissingen en Omstreken?

U kunt bij SBS Riedam Vlissingen terecht voor uiteenlopende reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan auto’s en bedrijfswagens. Bovendien kunt u verder bij ons ook terecht voor banden en velgen.

Indien u niet op Walcheren woont. Kunt u ook terecht bij Riedam Heinkenzand BV.

sbs riedam
Heeft u vragen?
Neem nu contact of bekijk onze pagina met veel gestelde vragen.